Kapus je za glasno

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Jakob Kapus - Jacob, ki je na slovenski glasbeni sceni vse bolj znano ime, je v družbi zapeljivih deklet predstavil svoj novi videospot za pesem Dej na glas.
Oglej si celoten članek

Jacob z novim singlom Dej na glas in z moderno produkcijo dviguje srčni utrip na plesišču, do plesnega vrelišča pa je pripeljal videospot za omenjeno skladbo, v katerem lahko poleg Jacoba občudujemo tudi lepotico Karin Škufca.

Skladba Dej na glas, ki ima tudi angleško različico z naslovom Turn it on, je nastala na Nizozemskem v FC Walvisch Studios Amsterdam, kjer so snemala številna znana glasbena imena, med drugim tudi Lady Gaga in Akon.

Pod skladbo sta se podpisala Kevin Koradin izkušeni frontman skupine Tide in Clifford Goilo, pri ustvarjanju pa je sodeloval tudi Eelco Bakker, nagrajen z nagrado grammy za sodelovanje z Lady Gaga.

Skladbi lahko prisluhnete v zavihku video, angleški različici pa tukaj: Jacob - Turn It On.mp3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.