Kar dva hollywoodska parčka bosta spet zibala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Iz Hollywooda prihajajo lepe novice. Dve zelo slavni igralki naj bi bili spet noseči.
Oglej si celoten članek

Blake Lively naj bi letos spet zibala. 28-letna Blake je svoj rastoči trebušček med snemanjem filma The Shallows spretno skrivala pod goro oblačil in kopalnim plaščem, a viri pravijo, da se bo njeni hčerki James, ki se je rodila decembra 2014, letos pridružil bratec ali sestrica. Blake je poročena z igralcem Ryanom Reynoldsom.

Vesele novice pa imata tudi Eva Mendes in Ryan Gosling, ki že imata enega otroka, hčerko Esmeraldo, ki bo septembra stara dve leti. 42-letni Evo so pred kratkim ujeli na ulici v Los Angelesu. Pred fotografi je z velikansko torbo prekrivala trebušček, kar je bilo mnogim takoj sumljivo ...

V Hollywoodu je očitno nekaj v zraku. Pred nekaj dnevi se je namreč razvedelo, da tretjega otroka pričakujeta tudi Megan Fox in Brian Austin Green.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.