"Kar naenkrat so mi vzeli vse"

Foto: Žurnal24 Nesojena misica bo kariero nadaljevala kot manekenka. (Foto: Dejan Mijovič)
Sandra Marinovič, ki je dva dni nosila naziv miss Universe Slovenije, je dan po razglasitvi nove misice še vedno razočarana, a je vseeno vesela, da jo je Slovenija videla kot zmagovalko.
Oglej si celoten članek

Kako se počutite dan po ponovni razglasitvi?

Počutim se razočarano, ker se mi zdi, da do tega ne bi smelo priti. Nekdo bi moral prevzeti odgovornost za to. Se mi pa zdi pravilno, da krono nosi tisto dekle, ki jo je izglasovala žirija.

 

Najhuje mi je zaradi vseh prijateljev, ki so me podpirali in verjeli vame.
 

Mislite, da bi napako lahko opazili že prej?

Mislim, da bi si morala ženska, ki je na kuverto pisala naša imena, vzeti pet sekund več, da bi preverila vrstni red imen. Lahko bi pa tudi vedela, ko so razglasili drugo spremljevalko, da je to v resnici zmagovalka in bi lahko povedala takoj, da je prišlo do napake. Jaz sem se že vsega veselila, potem so mi pa vse kar naenkrat vzeli.

 

Kako je razlagati prijateljem in znancem, da nimate več krone?

To mi je najtežje. Ni mi hudo zaradi sebe, ker se sploh nisem še zavedala, da sem miss. Po eni strani nisem nič izgubila, ker v resnici še ničesar nisem imela. Sploh še nisem dojela, da sem zmagala. Zato se mi zdi, da nisem izgubila toliko, kolikor bi, če bi mi povedali čez par mesecev. Ampak najhuje mi je zaradi vseh prijateljev, ki so me podpirali in verjeli vame.

 

Poleg krone ste izgubili veliko priložnosti, ki so vam bile ponujene kot nosilki naslova ...

Jaz sem se resnično prijavila samo zaradi krone, res sem si želela postati miss Universe. In ne zaradi tistih nagrad, ki bi jih dobila kot zmagovalka. Nagrade so mi bile najmanj pomembne.

 

Foto: Žurnal24 Druga spremljevalka Sandra Marinovi%C4%8D in miss Universe Marika Sav%C5%A1ek

Vam je morda žal, da ste se prijavili na tekmovanje?

Ni mi žal. Dva dni sem bila miss Universe, Slovenija me je videla kot zmagovalko, nosila sem krono na glavi ... dobila sem nekaj reklame in podporo ljudstva, tako da mi ni žal. Če bi vedela, da bo prišlo do tega, bi se še enkrat prijavila.

 

Kaj pravite na namigovanja, da so vam naslov odvzeli zaradi polgolih fotografij?

Zdi se mi zelo nesramno od medijev, da govorijo nekaj, kar ni res. To se mi zdi javno blatenje mojega imena, ker me zdaj vsa Slovenija pozna zaradi Playboya, kar se mi ne zdi v redu. Sploh pa fotografije niso sporne, tudi organizator je od samega začetka vedel za te slike. Skrivala nisem ničesar, ker so fotografije objavljene na internetu, vsak jih lahko vidi.

 

Kakšna se vam zdi nova miss Universe, Marika Savšek?

Marika je zelo v redu punca, simpatična.

 

Kako mislite, da se bo odrezala na svetovnem izboru?

Težko karkoli napovem. Ne vem, bomo videli. Vse je odvisno od tega, kako se bo obnašala, kakšen vtis bo pustila. Na svetovnem izboru je treba pustiti nek pečat, moraš izstopati. Nekaj moraš narediti, da si te žirija zapomni, in upam, da bo Marika znala to izkoristiti.

 

Kakšni pa so vaši načrti za prihodnost?

Sama se z manekenstvom ukvarjam že skoraj osem let, zato bom nadaljevala v tej smeri. To, kar se mi je zgodilo, mi je kvečjemu pomagalo, zato bom še naprej počela to, kar sem do zdaj. Morda celo več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.