Karantena odnesla še en zvezdniški zakon!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pa tako sta bila povezana, da sta to delila celo v TV seriji …
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezdnica in podjetnica Kristin Cavallari in njen soprog, upokojeni športnik Jay Cutler, se po desetih letih ločujeta. "Z veliko žalostjo sva po 10 skupnih letih prišla do ljubečega zaključka, da se ločiva. Drug do drugega ne čutiva nič drugega kot ljubezen in spoštovanje ter sva globoko hvaležna za leta, ki sva si jih delila, spomine, ki sva jih ustvarila in otroke, na katere sva tako ponosna. To je le situacija dveh ljudi, ki se razvijata vsak v svojo smer. Vse prosiva za spoštovanje naše zasebnosti, medtem ko navigiramo v teh, za našo družino, težkih časih," je Kristin zapisala na svojem Instagram profilu in zraven objavila skupno fotografijo.

Kristin je zaslovela v resničnostnih serijah Laguna beach in The Hills, igrala je tudi v številnih znanih televizijskih serijah, kot je Veronica Mars in CSI: New York. Trenutno se na kanalu E! Vrti njena resničnostna serija Very Cavallari, v kateri je imel eno od glavnih vlog tudi njen mož Jay. V zadnji sezoni serije so celo prikazali, kako so mediji poročali, da naj bi se Jay zbližal z soprogino najboljšo prijateljico, ki pa tega ni nikoli komentirala, zaradi česar se je njuno prijateljstvo skrhalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:01 28. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.