Karaoke zabava ob obletnici Amyjine smrti

Foto: EPA
Foto: EPA
Oče lani preminule pevske dive Amy Winehouse ob prvi obletnici njene smrti načrtuje zabavo s karaokami.
Oglej si celoten članek

Danes mineva eno leto od tragične smrti pevke Amy Winehouse, njena družina pa se ji bo v spomin poklonila z zabavo v enem izmed njenih najljubših džez klubov v Londonu.

Njen oče Mitch Winehouse je namreč prepričan, da bi bila zabava všeč tudi Amy, saj je v klubu preživela najsrečnejše trenutke. "To bo eden izmed tistih večerov z veliko smeha in solz. Ob 8. uri zvečer bomo najprej pri njeni hiši zmolili, od tam pa bomo šli v Jazz After Dark," je povedal za britanski Sun. V klubu bodo organizirali tudi karaoke in vsak, ki bo želel, bo lahko nastopil. "Tja smo šli tudi po njeni smrti. To bo takšne vrste večer, kot bi si ga Amy želela. Ne bi namreč hotela, da potrti hodimo po hiši, temveč da pojemo," je še pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.