Kardashianova bi si spermo izposodila od bivšega

Zanimiv pogovor …
Oglej si celoten članek

Khloe Kardashian in njen bivši, Tristan Thompson, sta se očitno pobotala. Kot je znano, je košarkar Kardashianovo, s katero ima hčerko True, večkrat prevaral. Khloe mu je, kot kaže, oprostila, verjetno zaradi otroka ...

V zadnjem delu šova V koraku z družino Kardashian je beseda nanesla celo na povečanje družine, čeprav nista par. Šest let mlajši Trsitan je Khloe rekel, da True potrebuje bratca ali sestrico, lepotica, ki je povedala, da je zamrznila svoja jajčeca, mu ni oporekala … "Morda bom šla po embrie … Morda si bom morala izposoditi spermo,“ mu je odgovorila.

Magazin Khloe Kardashian: "Kaj za vraga si naredila z obrazom“

Zadnji del šova se je osredotočal na nekdanji par in njuno skupno skrbništvo nad hčerko. Tristan je odpotoval nazaj v Cleveland, kamor je Khloe nato odpeljala True. Tristan je svoji bivši predlagal, naj ostane še malo dlje, a ga je zavrnila. Ob tem je priznala, da je deljeno skrbništvo "najtežja stvar“, s katero se je v svojem življenju morala soočiti.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:32 20. April 2020.

    In kdaj jo bo vrnila?

  • 11:04 20. April 2020.

    Teli zvezdniki pa tud ne vejo več kaj bi🤔

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.