Kardashianova trpinči bogataša Lugnerja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kim Kardashian avstrijskemu bogatašu Richardu Lugnerju povzroča sive lase.
Oglej si celoten članek

Starleta Kim Kardashian bo slavnostna gostja letošnjega opernega plesa na Dunaju. Organizator dogodka, avstrijski poslovnež Richard Lugner, je svojo odločitev, da jo povabi, verjetno že obžaloval. Kim ima namreč tisoč in eno željo.

Lugner je moral najprej predelati limuzino, s katero se bo Kim prevažala po Dunaju. Običajna namreč ni primerna za otroke, in ker bo s starleto prišla tudi hčerka North, je moral Lugner pljuniti v roke.

Težava je nastala tudi pri izbiri jedi. Kim se je namreč odpovedala gala večerji, ker želi pojesti le "šnicel", poročajo avstrijski mediji. Najnovejše jabolko spora pa je Kimin prihod na ples. 33-letnica naj bi bila besna, da je v dvorano ne bo pospremil avstrijski predsednik Heinz Fischer. Na ples mora priti slabo uro pred začetkom, kar je za Kim nesprejemljivo in skrajno "nedemokratično“.

"Trmari,“ je na tiskovni konferenci trenutno čustveno stanje razvajene Kardashianove pokomentiral Lugner in dodal, da se je pojavila še ena težava. Kimina snemalna ekipa ni dobila dovoljenja za snemanje dogodka, kar pomeni, da Kim ne bo imela posnetkov za svoj resničnostni šov Keeping up with the Kardashians.

Lugner kljub vsem zapletom ne verjame, da bo Kim svoj prihod odpovedala. "Preveč je že investirala v predpriprave. Moram pa povedati, da me trpinči,“ je potarnal bogataš. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:31 19. Februar 2014.

    Ta ženska, njena družina in mož očitno res ne poznajo sramu! Mogoče v ZDA, v Evropi pa niso tako zaželjeni …

  • 14:36 19. Februar 2014.

    bruh

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.