Kariero je začel kot striptizer

Foto: Žurnal24 Channing trenutno promovira film G. I. Joe: Rise of the Cobra.
Verjetno niste vedeli, da je eden najbolj vročih mladih igralcev v Hollywoodu Channing Tatum svojo kariero začel kot plesalec striptiza.
Oglej si celoten članek

Na YouTubu so objavljeni različni posnetki, ki prikazujejo slačiples takrat 18-letnega Channinga Tatuma, ki se ga spominjamo po plesnem filmu Step up in nastopu v filmu G. I. Joe: Rise of the Cobra, ki je bil v ZDA premierno predvajan pred nekaj dnevi.

Tudi na spodnjem posnetku si lahko ogledate mladega igralca, ki je v nočnih klubih plesal striptiz, vendar pod psevdonimom Chan Crawford.

Plesal v spotu Rickyja Martina
Tatum se je leta 1999 pridružil moški plesni skupini Male Encounter, s katero je eno leto nastopal v nočnem klubu in zaslužil približno 40 evrov na noč. V plesu je bil menda izvrsten in je zlahka osvojil pozornost občinstva. Med drugim je pritegnil pozornost agentke, ki mu je zagotovila vlogo v videospotu Rickyja Martina. Očitno je fantu ples zapisan v genih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.