Karimova kreacija: Toliko stane letošnja MasterChef sladica

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Za lansko je bilo treba odšteti 8 evrov.
Oglej si celoten članek

Slaščičarski mojster Karim Merdjadi je kot eden od sodnikov šova MasterChef Slovenija tudi letos ustvaril sladico, ki sta jo morala po njegovem receptu speči finalista.

Recept za tortico, ki je zagotovo slastna, je bil spisan na 10 straneh in sestavljen iz 116 korakov. Za pripravo sta imela finalista le dve uri in pol časa.

Foto: POP TV masterchef

Tako kot lani je sladico v Karimovem atelierju možno naročiti tudi letos. Pohitite, naročila Karim sprejema le do 27. junija! Sladica stane 15 evrov, prve pa bodo pripravljene 5. julija, je Karim sporočil na Facebook strani.

Lanska sladica, češnja, je stala osem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:32 25. Junij 2019.

    Hvala lepa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.