Karin žrtev pijanega voznika

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Manekenka Karin Škufca je doživela hudo prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Da alkohol in vožnja ne gresta skupaj, se je na lastni koži prepričala tudi manekenka Karin Škufca. V lepotico se je namreč zaletel pijan voznik in ji povzročil tako materialno kot fizično in psihično škodo. "Pred tremi tedni sem se v večernih urah vozila proti domu, na kar je vame nepričakovano priletelo drugo vozilo. Kasneje smo ugotovili, da je bil voznik v vinjenem stanju. Moj avtomobil je totalka in glede na to, da sem iz Kamnika, sem neizmerno hvaležna, da si lahko sposodim mamin avtomobil, saj bi bila drugače čisto nemobilna. Danes brez avtomobila pač ne gre," nam je povedala Karin in dodala, da ima zaradi nesreče tudi fizične in psihične posledice:

"Še nekaj časa bom hodila na fizioterapije, nosila pa sem tudi vratno opornico, saj imam premaknjeni dve vretenci. Sicer se mi nič ne vidi, vendar je najhujše to, da imam od nesreče velik strah pred vožnjo." Karin zato vsem voznikom polaga na srce: "Čim več previdnosti na cesti, drugega pač ne moremo narediti. Na cesti je potrebno biti skoncentriran."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:04 16. November 2012.

    to ni niti približno HUDA prometna nesreča!!!

  • 10:06 14. November 2012.

    Ko clovek dozivi hudo prometno nesreco, je obsojen na kaj vec kot le vratno opornico in obiske fizioterapevta. V takem …

  • 09:45 14. November 2012.

    Najprej opornica, potem psihične težave, strah pred vožnjo. Čeprav, daleč od tega, da bi opravičeval dejanje pijanca, ampak punca bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.