Karmen se vrača na odre

Foto: Žurnal24
Po štirih letih glasbenega premora se na glasbene odre s pesmijo Povej vrača Karmen Stavec.
Oglej si celoten članek

Karmen se samozavestnejša vrača na odre. © Menart

 
Vsekakor je Karmen Stavec pevka, ki jo poznajo in se za njo še vedno obračajo ljudje, njene starejše uspešnice se pogosto vrtijo na radijskih postajah. Sama pravi, da je povratek s skladbo Povej bolj slučajen kot načrtovan. Glasbo, katere avtor je Matjaž Vlašič , je slišala enkrat in takoj za tem napisala besedilo, nato pa je za aranžma poskrbel Martin Štibernik .

Karmen se kaže kot bolj zrela, bolj samozavestna in bolj ženstvena kot kdajkoli prej. Ali je skladba začetek novega glasbenega ustvarjanja, pa bomo videli v prihodnjih tednih in mesecih.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.