Karte za med

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Od danes zjutraj so na prodaj karte za koncerte Michaela Jacksona, ki se na e-bayu že prodajajo za več kot 1000 funtov, sesule pa so se tudi spletne strani preko katerih je možno kupiti vstopnice.
Oglej si celoten članek


Anglijo je prevzela Jacksonmanija. Od danes zjutraj so na prodaj karte za koncert kralja popa Michaela Jacksona , ki se že prodajajo tudi na e-bay tudi za več kot tisoč funtov, čeprav uradno vstopnice stanejo 50, 65 in 75 funtov. Spletna stran, preko katere je mogoče kupiti vstopnice pa se je sesula, saj ni vzdržala tolikšnega navala ljudi. Uradna spletna stran michaeljackson.com je bila tako včeraj večino dneva neaktivna saj se je sesul server, kar pa so za organizatorje samo dobre vesti. Na seznam datumov koncertov so dodali še en nastop in tako bo Jackson v Londonski areni nastopil kar enajstkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.