Karte za Noč Modrijanov tokrat niso pošle takoj

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Vstopnice za najbolj vroča glasbena dogodka pri nas, Noč Modrijanov, ki se bosta v celjski dvorani Zlatorog, odvila v četrtek 20. in petek 21. oktobra, so trenutno še na voljo.
Oglej si celoten članek

Nekaj deset vstopnic za Noč modrijanov je bilo ob pol dveh še na voljo. Karte, ki so v preteklih letih pošle v nekaj minutak, so za petkov koncer pošle v 2 minutah in pol, za četrtkovega pa v dvanajstih. Ker pa vstopnice niso bile plačane takoj, so se ponovno sprostile in so bile ob pol dveh, torej tri ure in pol po začetku prodaje, še na voljo. Maksimalno število vstopnic, ki so jih oboževalci lahko kupili je bilo osem, koncerta pa se bosta konec oktobra odvila v Celju. Cena vstopnice je 29 evrov.

Modrijani pravijo, da so se na letošnji dogodek pripravljali kar dve leti in da bo tako produkcijsko kot finančno še večji zalogaj kot v preteklih letih. Predlani je nastopilo kar 400 glasbenikov, lansko leto pa dogodka ni bilo, tudi letos pa bo menda nastopilo več sto nastopajočih. Modrijani pravijo, da dobička s tem dogodkom nimajo in da je to njihovo darilo poslušalcem.  

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:00 17. Avgust 2016.

    Mam pun qurac Švabov že z naših avtocest,ne,da bom še tega pederajska hodu poslušat ne vem v kero vukojebino.

  • 00:54 17. Avgust 2016.

    Najprej naj se naučijo igrat , da tudi svoje pesmi ne bodo fušal ! Drugič pa , pauza je za …

  • 16:17 16. Avgust 2016.

    Jebala vas rožica, že pet let isti šmorn.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.