Kastelic: Z Metko nimam nič

Foto: Žurnal24 Kastelic razmerje z Metko ostro zanika. (Foto: Midlil, Makovec/Mediaspeed)
Brane Kastelic ostro zavrača govorice o razmerju z Metko Albreht.
Oglej si celoten članek

Pojavile so se govorice, da se je Brane Kastelic, eden izmed članov žirije šova Slovenija ima talent, zapletel v razmerje z nekdanjo miss Slovenije Metko Albreht. Govorice je za zurnal24.si Brane ostro zavrnil.

"To so navadne traparije. Najprej so me povezovali z Lucienne, zdaj pa še z Metko," je povedal Brane, ki pravi, da sta z Metko zgolj prijatelja. Slednja je namreč stilistka na Pop TV, zato sta tudi poslovno sodelovala. Ljubezensko razmerje s temnolasko Brane, ki pravi, da ne ve, kdo je govorice sprožil, zavrača.

Povedal je še, da o govoricah, dokler ga nismo obvestili mi, ni slišal nič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.