Katarina Benček žaluje

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Težki časi za našo lepotico …
Oglej si celoten članek

Podjetnica in spletna vplivnica Katarina Benček je danes objavila žalostno novico, za vedno se je poslovil njen pasji prijatelj. "Bil si najboljši kuža. Nikoli te ne bom pozabila, moj Nachko. Uživaj v pasjih nebesih, se vidiva enkrat na drugi strani mavrice," je zapisala ob fotografiji svojega ljubljenčka. 

Za Benčkovo se novo leto tako ni začelo ravno obetavno. Poleg smrti ljubljenčka, je prvi teden novega leta preživela v karanteni, saj je njen partner zbolel za koronavirusom. Povedala je, da sta se za novo leto odgovorno družila v ozkem krogu prijateljev, da so se vsi samotestirali, a se virusu vseeno žal niso mogli izogniti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.