Katarina Čas in Lado Bizovičar spet skupaj

Foto: Mediaspeed Lado Bizovičar, Katarina Čas Foto: Mediaspeed Lado Bizovičar, Katarina Čas Foto: Mediaspeed Lado Bizovičar, Katarina Čas
Sveže fotografije igralke in voditelja.
Oglej si celoten članek

Katarina Čas in Lado Bizovičar sta se ponovno srečala na premieri Katarininega filma Prebujanja, v katerem je zaigrala z Jurijem Zrnecem, Jano Zupančič, Primožem Pirnatom in Sašo Pavlin Stošić.

Katarina in Lado sta bila kar nekaj let eden najlepših parov na slovenski sceni, a se je njuno razmerje pred dobrim letom in pol končalo. Igralka in voditelj ostajata v dobrih odnosih, kar sta dokazala tudi na premieri filma. O njunem odnosu pa je za Žurnal24 spregovorila tudi Katarina na letošnji podelitvi nagrad žarometi. Takrat nam je povedala, da ostajata v dobrih odnosih in da ji je ob nagradi za igralko leta poslal sporočilo s čestitko.

Lado je zdaj sicer v zvezi s plavolasko manekenko Anelo Šabanagić, čeprav o tem zelo nerad govori. Katarina pa naj bi bila v zvezi s producentom Tamirjem Gostišo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:05 24. Oktober 2017.

    Se parijo kot podgane,tile znani slovencelni.

  • 12:43 24. Oktober 2017.

    Waaaw pa sta res čisto skupaj :-D Za posrat kakšen naslov daste.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.