Katarina in Doroteja "izsiljevali" Planet TV?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Udeleženki resničnostnega šova Sladko življenje, Katarina Benček in Doroteja Premužič, naj bi po naših informacijah "izsiljevali" Planet TV za večje plačilo za nastop v šovu.
Oglej si celoten članek

Po besedah našega neuradnega in zanesljivega vira naj bi vsak udeleženec v šovu Sladko življenje za nastop v šovu prejel 200 evrov plačila na dan, torej skupno 1000 evrov. A to naj ne bi bilo dovolj za Diamantki Dorotejo Premužič in Katarino Benček, saj smo izvedeli, da naj bi Planet TV "izsiljevali za večji znesek". Za komentar smo poklicali Katarino, ki nam je ta namigovanja zanikala. "Ne, nikogar nisva izsiljevali. Ne vem, od kod je to prišlo."

Katarino smo še vprašali, če sta sicer zadovoljni s svojim poslom in če morata služiti denar še s čim drugim. Svetlolaska nam je pojasnila, da se je ona vedno ukvarjala z več projekti hkrati, saj obenem pomaga tudi v trgovini svoje mame. Glede agencije Diamantke pa nam je povedala: "Dobro nama gre, a nikoli ne veš zagotovo, so boljši meseci in so malce slabši."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:10 10. Marec 2014.

    kdo so ti štirje?

  • 15:11 8. Marec 2014.

    Deklici s svojima dojenčkoma v naročju...

  • 17:37 7. Marec 2014.

    Tupec... a je tebi še kaj drugega pomembno v življenju, kot pa gnjaviti ljudi s tem tvojim Janšom? Nabijem jih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.