Katarina Kresal o modi

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
"Seksi ministrica vodi policijo v visokih petah," je tržaški dnevnik Il Piccolo naslovil intervju s slovensko ministrico Katarino Kresal.
Oglej si celoten članek

"Od blizu je še lepša. Ne govorimo o kakšni holivudski divi, ampak o Katarini Kresal, 38, ministrici za notranje zadeve v Sloveniji: mogoče eni najlepših žensk v mednarodni politiki," piše na svojih spletnih straneh Il Piccolo, ki je s Kresalovo objavil intervju o modi, in ne o politiki. "Če bi živela v Franciji ali ZDA, bi jo stalno fotografirali, zapolnjevala bi vse tabloide, kritizirali bi jo morda zaradi napačno izbranih čevljev," piše v uvodu.

Strog stil osvojila že kot odvetnica
Na vprašanje o modi kot izrazu politike Kresalova za primer postavi Michelle Obama, ki stilsko meša ameriške kreatorje in nizkocenovne kose oblačil, kot da bi hotela opozoriti na recesijo. O sebi pa ministrica pravi, da na svoj slog ne gleda kot na politično strategijo. Če se oblači v slovenske blagovne znamke, je to zato, ker ji je to všeč. Bolj strog stil oblačenja pa je osvojila že med svojo odvetniško kariero.

Faganel in Rašica, Armani pa ne
Med slovenskimi mladimi stilisti Kresalova omenja Matevža Faganela, ki jo je kontaktiral kar sam. Kresalova ima namreč zelo rada, da so obleke narejene po njeni meri. Všeč ji je tudi slovenska blagovna znamka Rašica, ki jo je znova aktualiziral Zoran Garevski. Na špekuliranje novinarja Il Piccola, da ima v garderobi zagotovo tudi kakšen kos Armanija, saj bi ga pripisal njenemu stilu, pa je odgovorila nikalno.

Nepogrešljive petke
Kresalova je še povedala, da ima zelo rada ženske hlačne kostime, nepogrešljive pa se ji zdijo visoke pete, brez katerih ne gre nikamor. Nakita, pravi, nima veliko, kar ga ima, pa ji veliko pomeni, saj gre za darila njenega partnerja Mira Senice in njenih staršev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.