Katarina Mala s seksom zbuja Slovence

Pevka Katarina Mala s singlom 69 prebuja zaspane pare.
Oglej si celoten članek

Hudomušna pevka Katarina Mala nam tako rekoč v vsakem letnem času pripravi nov glasbeni udar z vsebino aktualne družbene tematike. Potem ko je v začetku poletja kar nekaj prahu dvignila z Znucano, se je hladnejše jesenske dni odločila ogreti s singlom 69.

O pomenljivem naslovu in zanimivi vsebini pevka pravi: "Ne gre za vulgarno pesem o spolnosti ali provokacijo na posteljne aktivnosti Slovenk in Slovencev, ampak za način, kako preko glasbene umetnosti, ki dopušča sporočanje v prenesenem pomenu, vzpodbuditi ljudi k razmišljanju, zakaj so v zvezah zaspali. Številka 69 pa je točno to, na kar prvo pomislite. Vsaka asociacija je pravilna."

Ali bo nova Katarinina kreacija spodbudila poslušalce, da si vzamejo nekaj pomembnih trenutkov za strast, bo pokazal čas, mlada pevka pa že hiti novim uspehom nasproti. Ta konec tedna bo namreč že drugič zapored nastopila na Slovenski popevki, tokrat nam bo predstavila svoja, malce drugačna Nebesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.