Katarina Mala v veselem pričakovanju

Foto: Marjan Peter
Foto: Marjan Peter
Pevka Katarina Mala bo postala mamica.
Oglej si celoten članek

"Na določenih dogodkih so me ljudje malo postrani gledali in bili sumničavi, jaz pa vsa zadekana,“ je za Pop In povedala Katarina Mala, ki bi novico najraje obdržala zase vse do konca.

S partnerjem Robertom sta otroka načrtovala. "Odločila sem se, da sem pripravljena, kar sem mu tudi povedala. On že ima tri otroke, tako da je bila odločitev tudi na njem.“ Spola otroka še ne vesta, prav tako nista še izbrala imena, vesta pa, da bo otrok imel dvojno državljanstvo, saj je Katarinin partner Anglež. 

Katarina bo rodila v Sloveniji, partner bo ob njej, tako kot tudi doula. "Ugotovila sva, da si v naši ljubi Sloveniji nihče ne želi govoriti angleško oziroma se nihče ne potrudi. Bi si pa želela, da mi med porodom ne bi bilo treba prevajati,“ je odločitev pojasnila Katarina. S pripravo otroške sobice se jima ne mudi, saj je za to še dovolj časa. Dojenček naj bi privekal na svet v začetku maja. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.