Katarina Venturini v vlogi nove Popove voditeljice, ste jo videli?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ste priljubljeno vrhunsko plesalko, ki že trinajst let dela kot plesna učiteljica že videli v novi oddaji …
Oglej si celoten članek

Plesalka in plesna učiteljica ter sodnica Katarina Venturini, ki je tudi priljubljena sodnica v oddaji Zvezde plešejo, se je prelevila v televizijsko voditeljico. Oddaja Pleši s Katarino je bila lansko leto sicer že predvajana na Popovih spletnih platformah, z valentinovim pa so jo preselili še na TV zaslone, saj so bili vodilni nad Venturinijevo menda zelo navdušeni. Ob nedeljah tako v februarju in marcu plešemo s Katarino, ki se je tokrat prvič znašla tudi v vlogi televizijske voditeljice. 

"V bistvu res. Povabilo je prišlo s strani Popa in z velikim veseljem sem ga sprejela. Plesni del smo posneli brez popravkov, voditeljski nagovor pa smo nekajkrat ponovili," pravi Venturinijeva, ki dodaja, da je v Sloveniji toliko izvrstnih voditeljev, da jim ne bi želela parirati, da pa se v tovrstni plesno-voditeljski vlogi zelo vidi, zato upa še na nove epizode: "Lepo je, da ljudi malo spravimo s kavča." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:48 23. Februar 2021.

    V teh časih bi bilo potrebno dajati mladim priliko za službe, Venturini že ima svojo službo, saj ima plesno šolo.

  • 12:12 22. Februar 2021.

    Še ena Avdičeva protegee?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.