Katarino Čas prizadela velika izguba

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Sporočila žalostno novico.
Oglej si celoten članek

Naša televizijska in filmska igralka Katarina Čas je sporočila žalostno novico, ki jo po treh mesecih še vedno močno skeli. "Minilo je skoraj tri mesece, odkar je preminil moj najboljši prijatelj in tako zelo ga pogrešam. Nikoli ga ne bom pozabila. Za vedno," je na Instagramu zapisala Katarina in objavila serijo fotografij s pasjim ljubljencem Yodo, ki je bil njen zvesti spremljevalec dolgih 14 let.

Katarini so sožalje izrekli tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke, ki imajo tudi sami pasje prijatelje in dobro vedo, kako tovrstna izguba boli.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:44 9. Avgust 2022.

    Nisem čital... Je bil pes??

  • 14:16 8. Avgust 2022.

    Te babe so nore,kakšna izguba,isto pevka Dremelj izgubila muca,večja tragedija kot bi izgubila moža.Mogoče pa res?

  • 10:43 8. Avgust 2022.

    Tak članek, kot bi res izgubila neko osebo, bližnjega, ne pa tega cucka. A bi raje začela govoriti o tem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.