Katastrofa na rdeči preprogi

Foto: Reuters Rachel McAdams Noomi Rapace Foto: Reuters Rachel McAdams Noomi Rapace Foto: Flynet Rachel McAdams Noomi Rapace Foto: Flynet Rachel McAdams Noomi Rapace
Na torkovi premieri filma Sherlock Holmes: Igra senc v Los Angelesu se je zgodilo nekaj, česar si ne želi nobena zvezdnica. Igralki Rachel McAdams in Noomi Rapace sta se na rdeči preprogi namreč pojavili v skoraj enaki obleki.
Oglej si celoten članek

Najhujša mora skoraj vsake igralke je, da bi se po rdeči preprogi sprehodila v enaki obleki kot njena kolegica. To se je pred dvema dnevoma zgodilo Rachel McAdams in Noomi Rapace, ki sta se v skoraj enaki obleki pojavili na premieri filma Sherlock Holmes: Igra senc. A v njunem primeru se je "najhujša mora" spremenila v zabavo, saj sta zvezdnici lepo sprejeli druga drugo in bili nad enakim okusom navdušeni. 

Budno oko fotografov pa je na premieri opazilo še eno modno napako. Rachelina obleka se je pri pazduhi malce natrgala, a 33-letna igralka se na to ni ozirala in je raje uživala v večeru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.