Kataya na avdiciji na Planet TV

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pevka Kataya ima novinarske ambicije.
Oglej si celoten članek

Na Planet TV bodo kmalu štartali z novo oddajo z imenom O, ki bo pokrivala svet zabave in jo bo vodila Špela Jereb. Na avdiciji, na kateri so iskali novinarje, je bila tudi simpatična pevka Kataya, ki pa na koncu ni bila izbrana. "Ekipa Planet TV je super. Jaz se z njimi kljub temu še vedno dobro razumem in prepričana sem, da bomo sodelovali tudi v prihodnosti," je za nas povedala Kataya in dodala, da se je na avdicijo prijavila, ker že od nekdaj zelo rada piše.

Kljub novinarskim ambicijam pa se petju ne namerava odpovedati. "Najprej sem se hotela vpisati celo na FDV - smer novinarstvo. Sedaj študiram sociologijo in filozofijo, če pa bi se pojavila priložnost za pisanje, bi jo zgrabila. Ne bi se pa nikoli odpovedala petju.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.