Kataya ni več zaročena

Foto: Matic Gabriel
Foto: Fottoroom
Zveza na daljavo se očitno ni obnesla.
Oglej si celoten članek

"Momo, bi za večno postal moj Momo?"so bile besede, s katerimi je Kataya aprila v šovu Sladko življenje svojega fanta Igorja zaprosila za roko. Ljubezni pa je očitno konec. Kataya je za Leo povedala, da sta se z Igorjem odločila, da si vzameta predah.

Njene ambiciji v Los Angelesu so očitno slabo vplivale na ljubezensko razmerje. Kataya se je namreč odločila, da se bo v mesto angelov preselila, kar Igorju očitno ni dišalo. "Letos sem bila v Ameriki dvakrat. V svojih dveh obiskih sem si nabrala nekaj dobrih prijateljev in veliko izkušenj. Moja želja je nastopati in se razvijati kot umetnica v okolju, ki mi to dopušča. Los Angeles je resnično še vedno mesto priložnosti, vsi pa vemo, da teh v naši državi žal ni,“ pravi Kataya, ki jo je navdušila tudi odprtost in sproščenost Američanov. "Upam, da bo Los Angeles nekoč res postal moj dom,“ je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:59 9. Oktober 2014.

    Ta bo pa res ve naredila samo da se piše o njej!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.