Kate gre zastonj v vesolje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mladoporočenca Kate Winslet in Ned Rocknroll se bosta odpravila raziskovat vesolje.
Oglej si celoten članek

Tretji mož igralke Kate Winslet Ned Rocknroll je nečak slavnega sira Richarda Bransona, ki bo prihodnje leto s svojim podjetjem Virgin Galactic omogočil polete v vesolje. Kot je znano, pa nečak tudi dela v njegovem podjetju.

Radodarni Branson je mladoporočencema, ki sta ta mesec na skrivaj skočila pred oltar, za poročno darilo podaril brezplačni polet v vesolje. Obenem pa je polet tudi zahvala, saj je Kate lani pomagala njegovi materi ubežati pred požarom. "Ona si želi iti v vesolje. Nisem prepričan, če bi rada šla na Mars, vendar si želi iti v vesolje," je že pred časom Branson razkril Katine želje.

Kate bo tako lahko uživala na višini 97 kilometrov, kar je skoraj desetkrat višje, kot ponavadi letijo potniška letala. Polet v vesolje traja dve uri, potniki pa bodo izkusili breztežnost.

Ker je znano, da je treba za sedež za takšen polet odšteti skoraj dvesto tisoč ameriških dolarjev (okoli 150 tisoč evrov), si ga lahko privoščijo le redki. Več kot 500 oseb si je že zagotovilo polet v vesolje, med njimi sta tudi igralca Russell Brand in Ashton Kutcher.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.