Kate in Jennifer noseči!

Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Brian Hallisay Foto: FameFlynet Kate Winslet in Ned Rocknroll
Jennifer Love Hewitt in Kate Winslet sta v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Brian Hallisay Jennifer Love Hewitt in njen soigralec v seriji The Client List Brian Hallisay pričakujeta prvega otroka; 34-letnica je že v tretjem mesecu. "Ta čas je čudovit. Zelo se veseliva družine,“ sta povedala v izjavi za javnost. Kot poročajo mediji, sta Jennifer in Brian prejšnji mesec kupila hišo v vrednosti treh milijonov dolarjev (približno 2,3 milijona evrov). Sledila bo tudi poroka, a šele po porodu.

Tudi Kate bo kmalu zibala

Noseča pa je tudi 37-letna oskarjevka Kate Winslet. To bo Katin tretji otrok in prvi za njenega moža Neda Rocknrolla. Lepotica ima s prvim možem Samom Mendesom 12-letno hčerko Mio in devetletnega sina Joeja. "Kate in Ned sta se novice zelo razveselila,“ je bil kratek igralkin tiskovni predstavnik.

Ned in Kate sta se poročila decembra lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:14 5. Junij 2013.

    A brezmadežno? Koga boli! Pri nas bi bile takoj brez službe...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.