Kate in Matt razkrila ime sina

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka Kate Hudson, ki je pretekli vikend z zaročencem Mattom Bellamyjem povila sina, je zdaj končno razkrila, kako sta ga poimenovala.
Oglej si celoten članek

Po nekaj dneh molka sta srečna starša Kate in Matt javnosti končno razkrila, da sta sina, ki se je rodil 9. julija, poimenovala Bingham "Bing" Hawn Bellamy. Ime je včeraj prek Twitterja izdal Matt. "Tako sem srečen! Postal sem očka malemu Binghamu! Oba z mamico se počutita odlično, Bingham pa je na svet prijokal po skoraj petih urah rojevanja!" je zapisal 33-letni britanski rocker, pevec skupine Muse.

"Za tiste, ki se sprašujete, Bingham je dekliški priimek moje mame, Bing Russell pa je bil oče Kurta Russella. Tako da smo polni družinskih povezav," je še pojasnil.

Bližnji prijatelj para je razkril, da sta Kate in Matt ime izbrala po porodu. Bingham je za Matta prvi otrok, Kate pa ima iz zakona s Chrisom Robinsonom že enega sina, sedemletnega Ryderja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.