Kate in William dobila nov kovanec

Foto: Žurnal24 Kakšen se vam zdi kraljevi kovanec? (Foto: Reuters)
Po tem, ko sta princ William in njegova zaročenka Kate Middleton decembra dobila zaročni kovanec, je kraljeva kovnica dober mesec pred poroko izdelala še poročnega.
Oglej si celoten članek

Kraljeva kovnica je izdelala uradni poročni kovanec, na katerem sta podobi bodoče princese Catherine in britanskega prestolonaslednika Williama, ki bosta usodni da dahnila 29. aprila. Srebrni kovanec z njuno podobo je vreden pet britanskih funtov (nekaj manj kot šest evrov).

 

Čeprav sta Kate in William kovanec odobrila, preden so ga začeli izdelovati, njuna kovana podoba marsikomu ni všeč, med drugim tudi časniku The Daily Mail. Ti so zapisali, da si Kate "sploh ni podobna in ima preveliko zgornjo ustnico". Za Williama menijo, da "ima na glavi več las kot sicer, njegovo adamovo jabolko pa je v velikosti njegovega nosu".

 

Ali imajo prav, presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.