Kate in William izgubila psa, ki je izbral ime za njunega prvorojenca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lupa ni več …
Oglej si celoten članek

Princ William in njegova Kate sta na družbenih omrežjih sporočila, da je umrl njun kuža, črni koker španjel Lupo. "Zadnjih devet let je bil v osrčju naše družine in zelo ga bomo pogrešali,“ je kraljevi par zapisal na Instagramu.

Lupo je bil mladiček psa, ki sta ga imela Katina starša. Will in Kate sta kužka, ko še nista imela otrok in če je bilo le mogoče, vedno vzela s seboj na pot. Tako ju je spremljal tudi na Willove športne tekme. Priljubljenost te pasme se je zaradi Lupa na Otoku seveda naglo dvignila, še posebej po tem, ko je v javnost prišla zgodba, da je koker španjel izbral ime za bodočega kralja. 

Ko je bila Kate noseča, sta z Williamom na listke napisala različna imena in jih raztrosila po tleh. Nato sta spustila Lupa in počakala, na kateri listek bo najprej položil tačko.

Lupo je dočakal devet let.

Foto: Profimedia lupo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:07 23. November 2020.

    A zato je prvorojencu ime Bark. Psa sta vprašala, kako mu naj dasta ime. Pes pa je odgovoril: "Bark, Bark, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.