Kate in William končno izbrala ime

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bodoča starša Kate Middleton in princ William sta že izbrala ime za svojega prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je izvedelo, da naj bi pričakovala deklico, bosta Kate in William svojo prvorojenko poimenovala Elizabeth Diana Carole. Ime sta tako izbrala iz spoštovanja do Williamove babice, kraljice Elizabete II.

Imeni Diane in Carole prav tako izkazujeta spoštovanje do njunih staršev – Williamove pokojne matere, princese Diane, in Katine matere Carole Middleton. Carole je tudi latinska različica imena Charles, Elizabeth pa je tudi srednje ime Katine matere.

Do zdaj se je pojavljajo veliko namigovanj, da bosta svojega otroka poimenovala le po pokojni Diani. A odločila sta se tako za ime Elizabeta, ki je prisotno v obeh družinah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.