Kate in William razveselila čakajoče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pred bolnišnico St. Mary's Hospital se že zbirajo oboževalci kraljeve družine, ki nestrpno pričakujejo porod drugega otroka princa Williama.
Oglej si celoten članek

Nekateri so pred bolnišnico preživeli celo noč. Te sta William in Kate prijetno presenetila. Zanje sta namreč organizirala zajtrk – kolačke in druge sladke dobrote, ki so bile lepo shranjene v škatlah z roza pentljo. Je to namig, da bo Kate rodila deklico?

"Potrkali so na šotor in rekli: 'Dobro jutro. Vojvoda in vojvodinja imata za vas darilo.',“ je eden od čakajočih razkril po Twitterju.

Sicer pa bi morala Kate roditi že pretekli teden. Nekateri mediji so poročali, da je Kate v bolnišnico prispela že včeraj. Če to drži, tam ni ostala. Danes so jo menda opazili, kako je sinčka peljala na plavanje.

Mnogi sicer upajo, da bo Kate rodila jutri, na 4. obletnico svoje poroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • Syn
    16:12 28. April 2015.

    Sem že mislil da ima ebolo. Ehh, brezveze.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.