Kate izdala podrobnosti o porodu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kate Middleton je prijateljici zaupala, da je porod princa Georgeja potekal tako, kot si je želela.
Oglej si celoten članek

Porod je bil enostaven in brez zapletov, piše Daily Mail in dodaja, da je vir blizu kraljeve družine povedal, da si je Kate želela naraven porod in da je zelo srečna, da ga je lahko tudi imela. Vse naj bi potekalo po porodnem načrtu, ki ga je Kate skupaj s strokovnjaki skrbno pripravila že nekaj mesecev pred porodom, po porodu pa naj bi Kate prijateljici zaupala, da je bil porod popoln.

In popoln je bil tudi njen videz, ko je skupaj z en dan starim sinom princem Georgejem in možem princem Williamom zapuščala bolnišnico. Modro obleko, pod katero se je podpisala oblikovalka Jenny Packham, je skrbno izbrala njena frizerka Amanda Cook Tucker, ki je Kate pred odhodom iz bolnišnice tudi uredila. Vir je še izdal, da je Amanda tako krojeno obleko za Kate izbrala tudi zato, da bi prikrila še viden nosečniški trebušček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.