Kate je še vedno v Ljubljani

Foto: Fame Pictures
Foto: Fame Pictures
O tem, da je Kate Upton obiskala Ljubljano, smo pisali že pred desetimi dnevi in kot kaže našega glavnega mesta še ni zapustila.
Oglej si celoten članek

Ameriško manekenko Kate Upton so na Čopovi ulici v Ljubljani ujeli pred desetimi dnevi. S fantom Justinom Verlanderjem sta se sprehajala po ulicah stare Ljubljane.

A kot kaže Kate v Ljubljano ni prišla zgolj na kratek oddih. V hotelu Slon naj bi bila nastanjena cela dva tedna, piše Nova. Namen njenega obiska naj bi bilo snemanje.

Uptonova ne vzbuja veliko pozornosti, si pa je v hotelu zaželela osebnega kuharja, ki ga ima na voljo 24 ur na dan. Kuhati ji morajo po receptih iz dveh kuharskih knjig, ki jih je prinesla s seboj. Vsak tretji dan pa naj bi pila zgolj proteinske šejke. Sicer pa naj manekenka ne bi bila posebej zahtevna gostja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.