Kate kot manekenka na tednu mode?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Se je Kate Middleton podala v manekenske vode? Na londonskem tednu mode se je namreč po modni pisti sprehodila manekenka, ki je močno spominjala na vojvodinjo cambriško.
Oglej si celoten članek

Mlada vojvodinja cambriška in njena mlajša sestra Pippa Middleton sta postali že pravi modni ikoni, ki sta letos navdihnili tudi ustvarjalce modne znamke The Rodnik Band. Na londonskem tednu mode sta se namreč včeraj na njihovi predstavitvi po modni pisti sprehodili manekenki Gabriella Douglass, ki je na moč spominjala na vojvodinjo cambriško Kate Middleton, in Hannah Williams, dvojnica njene mlajše sestre Pippe z ravno takšnimi pričeskami, kot jih nosita slavni sestri Middleton.

Manekenki sta se predstavili tako v svojstvenih kreacijah znamke The Rodnik Band, kot tudi v oblačilih, značilnih za vsakdanji stil britanskih sester.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.