Kate Middleton naj bi tehtala le 45 kilogramov

Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton, william Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton
Vojvodinja prišla na bafte in šokirala.
Oglej si celoten članek

Člane akademije, ki podeljujejo bafte, je menda skrbelo, da bo prihod Kate Middleton na podelitev zasenčil hollywoodske zvezde in to se je res zgodilo, a iz napačnih razlogov. Mnoge je pogled na vojvodinjo šokiral, saj je nosila obleko (Alexander McQueen), ki je razkrivala, kako koščena je.
Mediji so na to, da je Kate videti nezdrava, opozorili že poleti. Takrat so viri namigovali, da pri višini 175 centimetrov tehta le še 45 kilogramov.

Je Kate zbolela za anoreksijo? Temnolasa mamica dveh otrok ne bi bila prva princesa z motnjami prehranjevanja. Tudi Williamova mama Diana je priznala, da je imela to bolezen, tako kot tudi španska kraljica Letizia in švedska prestolonaslednica Victoria.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:24 13. Februar 2017.

    Odločno presuha.

  • 17:25 13. Februar 2017.

    Jej, Kate, jej!!!

  • 14:24 13. Februar 2017.

    Who cares, koliko tehta? Nimate kaj znanja za podeliti z nami, ne samo vaše bedarije?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.