"Kate Middleton ni noseča z dvojčki"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Tiskovni predstavnik Buckinghamske palače je zanikal govorice in sporočil, da Kate Middleton ni noseča z dvojčki.
Oglej si celoten članek

Ameriška revija Star Magazine je v začetku tedna na naslovnici objavila zgodbo, da je žena princa Williama noseča ter da pričakuje dvojčka – fantka in punčko. A predstavnik kraljeve družine trdi, da Kate ni v blaženem stanju. "Če bi bilo to res, bi vam tako veselo novico sporočili mi in ne neka tračarska revija," so sporočili iz palače.

To je sicer že tretjič, da je omenjena revija objavila novico, da je vojvodinja cambriška noseča in tudi tokrat so se zmotili. William in Kate si sicer želita ustvariti družino, a sta že pred časom dejala, da ne bosta hitela z otroki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.