Kate Middleton še nikoli tako koščena

Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton
Žena princa Williama je obiskala dobrodelno ustanovo in šokirala s svojo suhljato postavo in tudi z izborom obleke, ki je razkrivala njene dolge noge.
Oglej si celoten članek

Štiri mesece po rojstvu princese Charlotte se je vojvodinja Catherine, ki je kar nekaj časa ni bilo na spregled, prvič sama pojavila na uradnem dogodku. Obiskala je dobrodelno ustanovo Anna Feud Center in vse prisotne presenetila s svojo koščeno postavo.

 Sicer se po dogodku ni govorilo le o Katini teži, ampak tudi o obleki, ki je na njen delovala kar malce prevelika. Kreacija je zaradi razporka namreč veliko razkrivala ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.