Kate Middleton spet noseča?!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ali vojvodinja Kate res pričakuje tretjega otroka? Preberite, kaj je sprožilo govorico, da boste Kate in William kmalu spet v porodni sobi.
Oglej si celoten članek

Princesa Charlotte je stara šele štiri mesece, pa se že govori, da bo kmalu starejša sestrica. Žena princa Williama, Kate Middleton, naj bi bila namreč po poročanju več medijev noseča.

"Kate že od nekdaj govori, da si želi, še preden dopolni 36 let, postati mamica štirih otrok. Tretji otrok naj bi se rodil spomladi, kmalu po njenem 34. rojstnem dnevu, kar pomeni, da si ji želja lahko izpolni,“ je za revijo Star povedal neimenovani vir.

Govorico je sicer sprožila Katina odsotnost na prijateljevi poroki. Namesto nje se je dogodka z Williamom udeležila Katina sestra Pippa. Kate naj bi prihod odpovedala v zadnji minuti. Ker je vojvodinja med obema nosečnostma trpela za hudo obliko jutranje slabosti, so se takoj pojavila namigovanja, da je Kate spet v veselem pričakovanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.