"Kate prepričana, da je noseča“

Foto: EPA
Foto: EPA
Vojvodinja Cambriška naj bi bila v veselem pričakovanju svojega prvega otroka s princem Williamom.
Oglej si celoten članek

Kate Middleton naj bi veselo novico že delila s svojimi prijatelji. "Prijatelji pravijo, da je Kate prepričana, da se je zgodilo. In čeprav z Williamom novico za zdaj držita bolj zase, sta navdušena," je razkril neimenovani vir za revijo Star ter dodal: "Ženska vedno začuti prve znake nosečnosti." Sadove naj bi sicer obrodila njuna strastna noč v najeti podeželski hiši v Walesu po koncu olimpijskih iger v Londonu.

Vojvodinja Cambriška naj bi bila sicer šele na začetku nosečnosti, zato bodo z uradnim oznanilom iz kraljeve palače še nekoliko počakali. "Novico bodo uradno potrdili šele potem, ko bo njen ginekolog prepričan, da je Kate v odličnem stanju," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.