Kate se hoče zrediti pred poroko

Foto: Žurnal24 Ji bo uspelo pridobiti "ženstvene" obline? (Foto: Flynet)
Kate Middleton je zaskrbljena, da ne bi dobro izgledala v svoji poročni obleki, zato hoče do poroke pridobiti nekaj oblin.
Oglej si celoten članek

Večina nevest se hoče znebiti kilogramov pred velikim dnem, vendar Kate Middleton ni običajna nevesta. Bodoča angleška princesa je namreč odločena, da bo pridobila malce oblin pred poročnim dnem.

Zaročenka princa Williama je namreč zelo zaskrbljena, da ne bo napolnila ženstvene obleke, za katero se je odločila.  "Kate izgublja težo, ko hiti naokrog po opravkih za poroko," razkriva vir. Tako je opustila svojo nedavno beljakovinsko dieto. "Vendar je zaskrbljena, da bo popolnoma izgubila obline, zato je začela vnašati precej več ogljikovih hidratov v svojo prehrano. Ne govorimo o ogromnih količinah špagetov, ampak o polnozrnatih toastih, kosmičih in žitaricah."

Tudi njen svetovalec za prehrano ji je svetoval, naj prestavi z beljakovinami bogato dieto, ki je sestavljena iz štirih stopenj in ne dovoljuje ogljikovih hidratov ter maščob. Poleg tega mora jesti pet do šest obrokov na dan ter obilen zajtrk. Kate je odločena, da se bo zredila vsaj za eno konfekcijsko številko.

Kate sicer še vedno nadaljuje s kardiovaskularno vadbo, in sicer teče ter kolesari. "Nekomu, ki je aktiven, kot je Kate, se ni lahko zrediti. Očitno izgublja kalorije, ne da bi se za to sploh trudila."





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.