Kate še vedno izbira cenejše

Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton
Vojvodinja Catherine še vedno prisega na cenejše obleke, čeprav je že dve leti članica kraljeve družine in bi si lahko privoščila le najdražje modne kose. Tokrat nas je navdušila v obleki iz Top Shopa.
Oglej si celoten članek

Ko je konec preteklega tedna v družbi moža Williama in svaka Harryja obiskala studio Warner Bros, so bile vse oči spet uprte v Kate in njeno modno opravo ter seveda rastoči nosečniški trebušček. Tega je vojvodinja odela v pikčasto obleko znamke Top Shop, ki stane le 38 funtov (približno 44 evrov), s čimer je spet navdušila javnost. Belo obleko s črnimi pikami je nadgradila s suknjičem ralph lauren in preprostimi črnimi salonarji.

Priljubljena Kate je sicer že dlje časa znana po tem, da obleke rada nakupuje v enakih trgovinah kot navadne smrtnice. Pred kratkim so jo opazili, kako si je v Top Shopu ogledovala nosečniška oblačila, pri čemer ni pozabila prijazno pozdraviti mimoidočih. "Oh, čisto povprečen dan, Kate Middleton se mi je nasmehnila, ko sem bila v Top Shopu. Zares lepo!" je o dogodku neko dekle zapisalo na Twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.