Kate Winslet skuša prekriti moževo umazano preteklost

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kaj skriva Ned Rocknroll​, mož igralke Kate Winslet.
Oglej si celoten članek

Za Kate Winslet sta bila že dva propadla zakona, ko je spoznala nečaka Richarda Bransona, Neda Rocknrolla, in se vanj zaljubila. Po 16 mesecih ljubezni sta stopila pred oltar in se razveselila sinčka Beara.

Medtem ko ona služi milijone, Rocknroll skrbi za dom in družino. Nekoč se je ukvarjal s turizmom, sedaj pa se izogiba javnosti, in to z razlogom.

Rocknrollu je v resnici ime Abel Smith. Leta 2010 je po spletu zaokrožila fotografija, ki ga prikazuje med skupinskim seksom. 40-letna igralka se je zelo trudila, da bi to pred javnostjo skrila, a ji ni uspelo. Leta 2013 je The Sun napovedal objavo posnetka, a je Kate poklicala svoje odvetnike. "Ustavili smo objavo Nedovih napol golih fotografij. Na neki zasebni rojstno dnevni zabavi jih je posnel prijatelj,“ je takrat povedala zvezdnica in posnetke označila za nedolžne, a neprijetne.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.