Kate Winslet solz ni mogla skriti

Foto: Profimedia winslet, dicaprio Foto: Profimedia winslet, dicaprio Foto: Profimedia winslet, dicaprio Foto: Profimedia winslet, dicaprio Foto: Profimedia winslet, dicaprio Foto: Profimedia winslet, dicaprio
Kate Winslet je zagotovo največja oboževalka Leonarda DiCapria.
Oglej si celoten članek

Igralec Leonardo DiCaprio je končno dobil oskarja, za katerega je bil sicer v preteklih letih nominiran že petkrat– leta 1993 za film Kaj muči Gilberta Grapa, leta 2004 za Aviator, Leta 2006 za Krvavi diamant in leta 2013 za Volk z Wall Streeta (Za glavno vlogo in kot producent, saj je bil film nominiran tudi za najboljši film leta.).

Občinstvo v dvorani mu je zmago privoščilo, a nihče se z njim ni tako veselil kot Kate Winslet, njegova soigralka v filmu Titanik in Krožna cesta. Zvezdnica čustev med njegovim zahvalnim govorom ni skrivala in Leu takoj, ko je bilo to mogoče, skočila v objem.

Poglejte, kako lepo je njuno prijateljstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.