Kate zanemarja sina?

Foto: Žurnal24 Kate za sina menda nima več časa.
Kate Hudson naj bi bila tako zagledana v svojo novo ljubezen, športnika Alexa Rodrigueza, da občasno pozabi, da jo doma čaka sinček.
Oglej si celoten članek

Igralka Kate Hudson je po svoji neuspeli zvezi s komikom Owenom Wilsonom spet našla ljubezen, in sicer v objemu igralca baseballa Alexa Rodrigueza. Lepotica se je tako zatreskala, da svojemu novemu ljubimcu sledi na vsakem koraku. Doma pa jo čaka 5-letni Ryder, ki ga očitno nihče noče.

Kate ga namreč vse pogosteje pušča pri njegovem očetu, rockerju Chrisu Robinsonu, ki pa je svojega otroka menda že sit. Nad svetlolasim dečkom menda tudi Robinsonovo novo dekle Michelle Smith ni navdušeno. "Fantič se zapira vase. Videti je zelo žalosten, saj svojo mater močno pogreša,“ je izdal znanec Hudsonove, ki je v preteklosti vedno poudarjala, da je Ryder najpomembnejši moški v njenem življenju.

Njene prioritete so se očitno spremenile …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.