Kate zaradi kraljice zavrnila Vogue

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Britanski mediji poročajo, da je Kate Middleton zavrnila enkratno priložnost. Vojvodinji so namreč pri eni najuspešnejših modnih revij Vogue ponudili poziranje za naslovnico, a njihove ponudbe ni sprejela.
Oglej si celoten članek

Časnik Daily Mail poroča, da so Kate ponudili poziranje za naslovnico britanske izdaje revije Vogue, česar pa vojvodinja ni sprejela. Britanski mediji namigujejo, da je za to krivo njeno visočanstvo. "William in Kate menita, da bi bilo narobe, če bi Kate svoj ugled gradila kot modna ikona. To ni način, kako funkcionirata, in svoje kraljeve dolžnosti jemljeta zelo resno," so sporočili iz palače. Neimenovani vir pa je dodal, da je k njuni odločitvi zagotovo pripomoglo tudi kraljičino neodobravanje. "Kate se zaveda, bi jo Elizabeta II. zagotovo oštela, če bi pozirala za naslovnico, in kraljica je prava umetnica v tem, da ljudje ravnajo tako, kot si želi ona."

A ameriška urednica Vogua Anna Wintour kljub temu še ne namerava vreči puške v koruzo. Po pisanju medijev se namreč na vse pretege trudi, da bi bila prav ona tista, ki bi objavila prvo naslovnico s Kate. Anna upa, da ji bo pri tem pomagal priznani fotograf Mario Testino, ki je posnel zaročno fotografijo kraljevega parčka. "Nisem prepričan, ali ji bo Mario lahko pomagal, saj mora vse odobriti palača in tam so do Kate zelo zaščitniški," je še razkril vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.