Katera ima boginjo pod prsmi?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pevka Rihanna si je omislila novo tetovažo, ki krasi predel pod prsmi. Posvetila jo je pokojni babici.
Oglej si celoten članek

Pevka se je pred dnevi mudila v Londonu, kjer je nastopila na zaključku paraolimpijskih iger in izlet izkoristila za novo tetovažo. Pod prsi si je dala tetovirati podobo egipčanske boginje Izide, ki simbolizira popolno žensko in mater, je zavetnica magije, plodnosti, ljubezni in narave ter zaščitnica umrlih. Kot je povedala pevka, je tetovažo posvetila svoji babici Clari Braithwaite - Dolly, ki je umrla 1. julija, potem ko je izgubila boj z rakom.

"GRANGRANDOLLY – vedno v in na mojem srcu,” je zapisala ob fotografiji tetovaže, ki jo je objavila na svojem profilu na Twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.