Katera ima najlepšega?

Foto: Saša Despot Jasna Kuljaj Foto: Saša Despot Lady piknik Foto: Saša Despot Marika Savšek in Mirela Korač. Foto: Saša Despot Alya Novak Foto: Saša Despot Tjaša Kokalj in Katja Koselj. Foto: Saša Despot Tjaša Kokalj Foto: Saša Despot Ana Praznik Foto: Saša Despot Alya Foto: Saša Despot Katarina Benček in Doroteja Premužič. Foto: Saša Despot Suzana Jakšič in Salome. Foto: Saša Despot Bernarda Jermann in Jan Plestenjak s prijateljico. Foto: Saša Despot Lady piknik Foto: Saša Despot Lady piknik Foto: Saša Despot Tomaž Domicelj in Bernarda Jeklin s prijatelji. Foto: Saša Despot Violeta Tomič Foto: Saša Despot Danica Lovenjak in Srečko Blas s prijateljico. Foto: Saša Despot Iryna Osypenko in Srečko Blas.
Včeraj so naše estradnice na tradicionalnem Lady pikniku pod klobuki pokazale, kakšna pokrivala skrivajo v omari.
Oglej si celoten članek

Priznamo lahko, da smo pričakovali nekoliko več glamurja in elegance, v večini pa dobili le klasične slamnike. A kljub temu je nekaj estradnic z izbiro pokrivala izstopalo.

Všeč nam je bila Tjaša Kokalj, ki sicer ni nosila klobuka, ampak nakit za v lase, ki ga je izdelala oblikovalka in njena prijateljica Katja Koselj. Za igrivi par sta poskrbela Ana Praznik in Štefko Bratkovič, ki sta nosila klobučka z rogovi in prejela nagrado za domiselnost, oblikovalka čevljev Alja Novak si je na glavo nadela svojo kreacijo, za navihan začetek poletja pa si je Tjaša Derstvenšek nadela klobuk z dvema češnjama in se hkrati uvrstila v skupino tistih, ki so dobili nagrade za najbolj zanimive klobuke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.