Katera jo je pustila odprto?

Foto: FameFlynet Stacy Keibler Foto: FameFlynet Stacy Keibler Foto: FameFlynet Stacy Keibler Foto: FameFlynet Stacy Keibler
Lepa izbranka Georgea Clooneyja je imela prav pred fotografi manjši modni kiks, saj je pozabila zapreti zadrgo.
Oglej si celoten članek

Stacy Keibler se je pretekli vikend udeležila dirke Formule 1, kjer je pred fotografi veselo pozirala v rdečem kratkem pajacu, le da ni opazila, da si je pozabila zapeti zadrgo ob strani. Ob tem manjšem modnem kiksu so na plan pokukale mini roza spodnjice in nekaj gole kože, vendar Stacy kljub temu ni pokazala toliko, da bi jo lahko bilo sram.

Prikupna zvezdnica se je tako pridružila številnim znanim kolegicam, ki so v preteklosti že razkrile malce preveč. Nazadnje se je to zgodilo igralkama Rosario Dawson in Evi Longorii na festivalu v Cannesu, ki sta za razliko od Stacy pokazali precej več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.