Katera sploh ni poželjiva?

Foto: Žurnal24 poslovna ženska Foto: Žurnal24 depresivna žalostna ženska Foto: Žurnal24 suha ženska vitkost Foto: Žurnal24 mati in hči, starši, ženska Foto: Žurnal24 pametna ženska
Čeprav je znan pregovor, da je ljubezen slepa, obstajalo določeni tipi žensk, ki moškim niso všeč. Raziskovalci so sestavili seznam žensk, katerih se moški (ponavadi) izogibajo.
Oglej si celoten članek

Rezultati raziskave italijanskih znanstvenikov kažejo pet tipov žensk, pred katerimi moški ne glede na karkoli bežijo. V raziskavi je sodelovalo več kot štiri tisoč Evropejcev.

Tipe žensk si oglejte v galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.